music

 

 

                                                              

ebs-logo

Els orígens d’EBS es remunten al setembre de 2006, quan un equip de persones amb anys d’experiència en l’àmbit del lleure educatiu decidim unir esforços per iniciar aquest realista però ambiciós projecte. Fruit de la tasca realitzada durant anys anteriors ens és possible fer les primeres passes com a entitat oferint els nostres serveis a dues escoles de la ciutat de Barcelona, al districte de Sants-Montjuïc (CEIPM Tres Pins i CEIPM Pau Vila).

Consolidant any a any els equips de treball en els diferents centres i l’estructura de l’entitat, iniciem un pla de creixement amb la incorporació de noves escoles i instituts que sol·liciten els nostres serveis. A les ja anomenades, s’hi sumen de noves amb qui comencem a treballar confirmant la consolidació i el creixement del nostre projecte, realitzant activitats extraescolars, serveis de menjador i activitats de vacances.

Durant tot aquest temps, el tracte humà, l'ànim de servei i la qualitat han estat els trets fonamentals i distintius de l'equip d'EBS Esports i Lleure en qualsevol dels serveis que oferim.


 

Últimos Tutoriales

Realizado por

Esta Web has sido realizada con recursos propios. Si te gusta, ponte en contacto.

Licencia

Licencia de Creative Commons
Los contenidos de este sitio han sido realizados por Asesoria Debe Haber Asociaciones S.L. y están licenciados bajo Creative Commons Reconocimiento-CompartirIgual 3.0 Unported License

website security

 

Asesoría Debe Haber Asociaciones S.L.